Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Pri nehode prišiel o život 40-ročný muž. Jeho žena prežila iba vďaka pásu
Zdielať na

Pri nehode prišiel o život 40-ročný muž. Jeho žena prežila iba vďaka pásu

KLÁTOVA NOVÁ VES/BOŠANY / Život 40-ročného muža vyhasol na ceste pri obci Klátova Nová Ves pri Partizánskom. Osudným sa mu stal šmyk, po ktorom sa s vozidlom prevrátil do priekopy. V aute sedela aj jeho manželka, tá si na rozdiel od neho zapla bezpečnostný pás a prežila.

Pod tragickú nehoda sa podpísala šmykľavá cesta a pravdepodobne aj vysoká rýchlosť, ku ktorej došlo krátko pred poludním na ceste medzi obcami Klátová Nová Ves a Bošany. Dodávku riadil 40-ročný muž z Topoľčian. "Andrej s vozidlom Renault Master z doposiaľ nezistených príčin zišiel v pravotočivej zákrute mimo cesty do priekopy, kde sa s vozidlom prevrátil na strechu," informuje policajná hovorkyňa Elena Antalová. 

Zdemolované kovové zábradlie vedľa cesty naznačuje, že neovládateľné vozidlo malo pred nárazom vysokú rýchlosť. Kabína sa na strane vodiča doslova zapichla do svahu. Muža museli z vraku vyslobodiť privolaní hasiči. Už vtedy však nejavil známky života. 

Podľa informácií obhliadajúceho lekára utrpel vodič devastačné zranenia po celom tele, a to prevažne v spodnej časti. Na mieste nehody im podľahol. Andrej bol v aute nepripútaný. Naopak, jeho manželka si pred osudnou jazdou bezpečnostný pás zapla a zrejme to je zachránilo život. Z nehody vyviazla bez zranení. 

Okolnosti nehody vyšetrujú policajti z Partizánskeho. Cestu pre tragickú udalosť uzavreli na vyše tri hodiny. 

Nepodceňujte bezpečnostné pásy: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy