Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Na mieste vraždy Kuciaka a jeho snúbenice sa objavil policajt, ktorý sa vraždami nezaoberá
Zdielať na

Na mieste vraždy Kuciaka a jeho snúbenice sa objavil policajt, ktorý sa vraždami nezaoberá

Archívna reportáž

BRATISLAVA / Na mieste činu, kde našli zavraždeného novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenicu Martinu Kušnírovú, sa v pondelok ráno, pár hodín po objavení obetí, medzi prvými objavil aj šéf protikorupčnej jednotky NAKA Róbert Krajmer. Uvádza to na svojej internetovej stránke týždenník Trend s tým, že situáciu označil za nezvyčajnú, keďže do jeho pôsobnosti vraždy nepatria.

Krajmera podľa týždenníka Trend spája niečo konkrétne s Jánom Kuciakom. „Šéf protikorupčnej jednotky NAKA je nepriamo prepojený na oligarchu Norberta Bödöra, o čom v minulosti písali Aktuality.sk. A bol to práve zavraždený novinár Ján Kuciak, ktorý monitoroval biznis bödörovcov," uvádza Trend.

Objavili ho na záberoch TV JOJ v deň nájdenia obetí

Portál Aktuality.sk, pre ktorý zavraždený novinár pracoval, pred necelým rokom odhalil, že Krajmerova manželka má napojenie na vplyvného podnikateľa Norberta Bödöra spájaného so Smerom-SD, pripomína týždenník. „Krajmer bol po nájdení mŕtvych tiel Jána Kuciaka a jeho družky na záberoch TV JOJ, ktorá natočila v deň odhalenia tragédie reportáž z Veľkej Mače, kde pár býval. Okrem neho tam z vyššie postavených funkcionárov NAKA vidno už len šéfa agentúry Petra Hraška a ďalšieho muža, ktorý sa podobá na šéfa protizločineckej jednotky Vladimíra Kúdela. Jeho podriadení riešia vraždy," píše Trend.

Týždenník sa policajného prezídia pýtal ešte v stredu, prečo bol Krajmer na mieste vraždy. Dodáva, že odpoveď doteraz nedostal.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy