Zatiahnuté
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Polícia objavila telo nezvestnej ženy. Jediného podozrivého prepustili
Zdielať na

Polícia objavila telo nezvestnej ženy. Jediného podozrivého prepustili

HURBANOVO / Ľudovít nepriniesol domov peniaze, preto sa s družkou trochu pochytili. Ako jediný podozrivý tvrdí, že z unimobunky, v ktorej bývali, odišla jeho družka po vlastných. Polícia našla telo Ingrid 500 metrov od unimobunky.

Telo Ľudovítovej družky našli policajti v piatok ráno, asi 500 metrov od unimobunky, v ktorej obaja bývali potom, čo prišli za zvláštnych okolností o strechu nad hlavou v Bratislave. "Maminka moja zlatá, ja nemáme korunky. Až budem mať dôchodok, tak ti dám. Išla do mňa, tak som ju trošku strčil," opísal posledný spoločný deň 67-ročný pán Ľudovít. "Ja som ju ošetril trošku, lebo sa odrela. Ona sa potom zobrala a išla preč," dodáva druh zosnulej.

Incident sa odohral v pondelok a vo štvrtok oznámil pán Ľudovít, že je jeho družka nezvestná. Potom čo policajti našli na schodíkoch v unimobunke zaschnutú krv, stal sa pán Ľudovít podozrivým.

"Prečo mi to spravila? Pätnásť rokov sme spolu žili," posťažoval sa pán Ľudovít. Policajtom ešte v noci vypočúvania podal viacero verzií. Jednou z nich bolo, že Ingrid udrel, zabalil do koberca a hodil do žumpy. Policajti verziu overili, ale nebola to pravda. "Povedal som to a potom som stiahol výpoveď. Povedal som to v šoku," dodal pán Ľudovít. Ingrid údajne trpela epilepsiou.

Výsledky pitvy zatiaľ polícia nezverejnila, jediného podozrivého pustili domov. "Ja som bol v tej CPZ. Večer došiel policajt a povedal mi, že ma púšťa a nemal som ani korunu," povedal druh zosnulej Ingrid.

"Polícia okolnosti tejto tragickej udalosti vyšetruje ako prečin usmrtenia," uviedla Renáta Čuháková, hovorkyňa KR PZ Nitra. Obvinenie zatiaľ nepadlo a Ľudovít sa vrátil späť do unimobunky. "Už nemám nikoho, ostal som sám ako tulák," dodal Ľudovít.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy