Skoro jasno
20°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Učiteľku základnej školy ohrozoval žiak s odhaleným prirodzením
Zdielať na

Učiteľku základnej školy ohrozoval žiak s odhaleným prirodzením

SPIŠSKÁ NOVÁ VES / Učiteľka základnej školy zažila hrôzostrašné momenty. Pred školou na ňu jeden zo žiakov vytiahol prirodzenie a neustále si od nej vyžadoval pozornosť. Učiteľka pritom ani žiaka neučí.

Mladík najprv iba postával s kamarátom pred vchodom do školy. Keď sa na budove otvorili dvere a vyšla z nich učiteľka, okúsila nechutný zážitok. Chlapec na ňu vytiahol svoje prirodzenie. "Ten chlapec sa otočil a ako som zatvárala dvere, už som videla, že má v ruke pohlavný úd," opísala udalosti učiteľka.

Žena preto zrýchlila a chcela sa dostať čo najskôr do svojho zaparkovaného auta. Mladík bol neodbytný a pustil sa za ňou s množstvom otázok. "Stále sa ma niečo vypytoval a mala som sa naňho pozerať. Vyžadoval si pozornosť. To je strašný pocit. Stále myslíte len na to, čo sa môže stať," dodala zhrozená učiteľka

Chlapec pri škole nebol sám, obďaleč stál jeho kamarát ktorý sa stále smial. Ohrozená učiteľka sa cítila bezpečne až vo svojom aute. Ak by sa osadníci o niečo pokúsili, bola by bezmocná.

Žena chlapca vôbec neučí. "Zistilo sa, že je to žiak zo špeciálnej školy. Sám sa priznal," povedala učiteľka. "Prípad vyšetruje obvodné oddelenie policajného zboru Markušovce ako podozrenie z prečinu výtržníctva. Po zabezpečení potrebných materiálov polícia v danej veci, v zákonnej lehote a zákonným spôsobom, rozhodne," uviedla Jana Mésarová, hovorkyňa KR PZ Košice.

Tento prípad nie je ojedinelý. Učitelia majú v rudňanských základných školách dosť nechutných zážitkov a stretávajú sa aj s agresivitou u žiakov. Podľa napadnutej pedagogičky už sa stalo aj to, že dvaja chlapci začali počas hodiny v triede masturbovať.  "Je to veľmi ťažké. Situácia sa týka vyučovania a ich správania v škole. Zákony sú tak postavené, že my učitelia nemôžme nič, oni môžu všetko," dodáva s ľútosťou učiteľka.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy