Skoro jasno
15°
Bratislava
FOTO: Mladík zrazil chodca a s autom letel 50 metrov až skončil v Hornáde
Zdielať na

FOTO: Mladík zrazil chodca a s autom letel 50 metrov až skončil v Hornáde

ČAŇA / K vážnej dopravnej nehode došlo na hranici obcí Čaňa a Ždaňa. Iba 19-ročný vodič stratil kontrolu nad vozidlom a vyletel na chodník, kde zrazil chodca. Hasiči momentálne vyťahujú jeho auto z rieky Hornád.

Všetky záchranné zložky dorazili k nehode, ktorá sa stala v sobotu po 17:00 hodine. Mladý vodič podľa informácii TV JOJ stratil kontrolu nad vozidlom a vyletel z cesty na chodník, kde zrazil chodca. Ten bol na prechádzke s manželkou. Auto letelo asi 50 metrov vo vzduchu, robilo saltá, až skočilo v rieke Hornád. 

​Vodič vyplával bez ťažkých zranení, bol v šoku mierne podchladený. Zdravotný stav 60-ročného chodca je ale veľmi vážny, museli ho pre mnohopočetné zranenia dokonca uspať. "Mal rozbitú hlavu, rebrá pomliaždené, prišli hasiči, oni už ho dávali potom na nosítka," hovorí svedok nehody. 

Oboch previezli záchranári do nemocnice na ďalšie ošetrenie. Podľa svedkov mladík išiel veľmi rýchlo a nezvládol zákrutu. Auto vyťahovala záchranná brigáda z Humenného. Na mieste sú aj potápači. Cesta polícia úplne uzavrela. 

Pozrite si archívnu reportáž o podobnom prípade: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy