Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Majster sveta v kulturistike prehovoril o kauze zakázaného predaja anabolík
Zdielať na

Majster sveta v kulturistike prehovoril o kauze zakázaného predaja anabolík

KOŠICE / Zakázané látky, anaboliká a obchodovanie s nimi. S týmto spájajú jedného z najúspešnejších kulturistov v histórii Slovenska. Jaroslav Horváth sa na policajnú stanicu dostavil dokonca v sprievode kukláčov. Po niekoľkých dňoch skrývania verejne prehovoril o celej kauze.

"Človek chodí so vztýčenou hlavou a zrazu zistí, že je pošpinený," to sú prvé slová majiteľa fitnescentra a majstra sveta v kulturistike Jaroslava Horvátha ku kauze, ktorá ho nečakane zasiahla. On sám tvrdí, že ide o veľký omyl. 

Pred obchodným centrom ho obkľúčili kukláči a odviedli ho na policajnú stanicu. Podľa jeho slov sa stal iba obeťou dobrej známosti s jeho tréningovým zverencom. "Nebudem klamať, že sa poznáme. Sme kamaráti a tak ma poprosil, či by som sa ho neujal ako osobný tréner. Ten chlapec, ktorý bol zadržaný s týmito látkami, chodil ku mne pravidelne cvičiť," pokračuje Horváth. 

U mladíka totiž spravila polícia raziu. Množstvo zakázaných látok, ktoré u neho našli, bolo šokujúce. "S 90 percentami látok som sa nikdy v živote nestretol a to množstvo ma zarazilo," tvrdí Horváth. Po výsluchu ho polícia aj ihneď prepustila. Jeho zverenca si ale nechali za mrežami. 

Kulturista ale priznal, že mladík mu tovar dodával, ale iba ten povolený ako sú proteínové tyčinky a podobne. Policajti si už potom dali veci do súvisu a kauza už bola na svete. 

Pozrite si archívnu reportáž o podobnom prípade: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy