Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Muž poľuje na bezdomovcov, dvoch zabil a dvaja sú zranení
Zdielať na

Muž poľuje na bezdomovcov, dvoch zabil a dvaja sú zranení

LAS VEGAS / Dvaja mŕtvi a dvaja zranení za jeden týždeň. To je bilancia šialeného strelca, ktorý začal poľovačku na bezdomovcov v meste kasín. Útočí v noci, keď sa nemajú ako brániť.

Neznámy šialenec terorizuje komunitu bezdomovcov v Las Vegas. Od minulého týždňa zastrelil dvoch mužov. "Niekto chodí okolo a strieľa do bezdomovcov. Asi ich neznáša," myslí si bezdomovec. Polícia zverejnila video, na ktorom útočník spustil paľbu na bezdomovca, ktorý spal pod mostom. "Útočí iba v tme," dodáva bezdomovec.

Druhú obeť usmrtil pred supermarketom. O niečo neskôr sa šialenec znovu objavil na scéne a strelil do hlavy muža, ktorý ale prežil. Tento týždeň skončil v nemocnici ďalší bezdomovec so strelnými poraneniami. "Žijeme v strachu," hovorí bezdomovec. Podľa polície ide o sériového vraha. Ten sa presúva v tmavom aute a doteraz vždy strieľal z rovnakej zbrane.

"Možno som teraz na rade ja," uviedol bezdomovec. Polícia zvýšila počet hliadok v oblastiach, kde žijú bezdomovci. Viacerí z nich sa už presunuli do útulkov. Sú však aj takí, čo zostali na ulici, a chcú sa sami ubrániť.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy