Zatiahnuté
21°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Smrť Renáty nebola nehoda. Známe sú už výsledky pitvy
Zdielať na

Smrť Renáty nebola nehoda. Známe sú už výsledky pitvy

BRATISLAVA / Sobotňajšia záhadná smrť Renáty v paneláku na Kladianskej ulici sa o krok posunula. Pitva ženy, ktorú našli v paneláku so zraneniami na hlave, potvrdila, že zomrela cudzím zavinením. Prípad prevzal vyšetrovateľ z Odboru kriminálnej polície.

"Hliadky policajného zboru vykonali na mieste v krátkom čase od prijatia oznámenia všetky procesné úkony. Za účelom zistenia presnej príčiny smrti ženy bolo nariadené vykonanie pitvy v priebehu ktorej bolo preukázané, že smrť ženy nastala cudzím zavinením," uviedol policajný hovorca v Bratislave Michal Szeiff. 

V sobotu, krátko po pol desiatej ráno zatelefonoval muž na políciu a oznámil, že jeho priateľka leží v byte bez známok života. Na miesto okamžite vyrazili aj záchranári, ktorí po príchode uviedli, že sa 44-ročnej Renáte už nedá pomôcť. Podľa svedkov, ktorí v čase nálezu mŕtvej ženy boli na mieste, Renáta mala ležať na posteli s podliatinami a s krvavou tvárou. "V tejto súvislosti je vedené trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy," povedal Szeiff. 

Podľa obyvateľov bytovky bola Renáta veľmi slušná a komunikatívna. V jednoizbovom byte žila sama, pracovala v nočnom podniku, no podľa susedov s tým chcela skončiť. Naposledy ju videli v piatok v potravinách. Podľa svedkov pôsobila zvláštne, akoby bola pod vplyvom omamných látok. Podľa informácií TV JOJ boli kriminalisti v noci okolo desiatej v paneláku, kde od obyvateľov zisťovali, či nevideli vysokého, podozrivého muža, prípadne, či sa im niekto v noci z piatka na sobotu nesnažil dostať do paneláku.  

Pozrite si archívnu reportáž.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy