Oblačno
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Streľba v Petržalke. Na mieste sú dvaja mŕtvi
Zdielať na

Streľba v Petržalke. Na mieste sú dvaja mŕtvi

BRATISLAVA / Polícia dostala po pol tretej popoludní informáciu o streľbe v bratislavskej Petržalke. Strieľať sa malo v jednom z obytných domov na Rovniakovej ulici. Na mieste zasahovali policajti aj záchranári.

Zraneniam podľahli dve osoby. Žena zomrela na mieste, muža podľa informácií TV JOJ záchranári oživovali, no neúspešne. "Na chodbe v blízkosti výťahu bolo nájdené telo ženy a muža so strelnými zraneniami a maloleté dieťa. Žena zraneniam na mieste podľahla. Mužovi bola poskytnutá prvá pomoc, no aj napriek snahe záchranárov zraneniam rovnako podľahol," uvádza polícia na svojej facebookovej stránke. Maloleté dieťa zranené nebolo.

Podľa informácií TV JOJ strieľal 27-ročný muž. Ten najprv zastrelil 24-ročnú ženu, ktorá zraneniam podľahla a následne zastrelil seba. Polročné dievčatko zobrali záchranári do nemocnice bez zranení.

Prípad si na mieste prevzal vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície v Bratislave a miesto je zabezpečené policajtmi. Tí zároveň kontaktovali sociálneho pracovníka za účelom zabezpečenia starostlivosti o maloleté dieťa.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy