Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Ocitla sa zoči voči zlodejovi. Reagovala odvážne
Zdielať na

Ocitla sa zoči voči zlodejovi. Reagovala odvážne

ZVOLENSKÁ SLATINA / Ocitla sa zoči voči zlodejovi. Ženu vo Zvolenskej Slatine prekvapil v rodinnom dome muž v čiernej šiltovke, ktorý sa chystal kradnúť. Keď naňho majiteľka domu zakričala, ušiel preč. Policajti začali po páchateľovi ihneď pátrať, celú obec prehľadávali, kontrolovali aj autá na ulici.

Páchateľ si na krádež vybral nesprávny dom. Nepočítal s tým, že ho vo vnútri vyruší samotná majiteľka. Kradnúť sa vybral ešte predpoludním, zrejme si myslel, že budú domáci v práci a on bude kradnúť nerušene a bez svedkov.

Cudzí muž v dome bol pre domácu pani nepríjemným prekvapením, no svojim krikom ho z domu odohnala. "Zlodej po tom, čo ho majiteľka domu vyrušila, z miesta ušiel," informuje policajná hovorkyňa Mária Faltániová. 

Po mužovi na úteku začali pátrať policajti. Zakrátko obsadili celú Zvolenskú Slatinu. Išli po jeho stopách cez ulicu kadiaľ pravdepodobne utekal preč. Zastavovali dokonca aj prechádzajúce autá. "Pátrame po mužovi, ktorý je vo veku približne 30 až 35 rokov. Je strednej postavy, oblečenú mal šedú, alebo svetlomodrú bundu a na hlave mal čiernu šiltovku," opisuje zlodeja Faltániová. 

Žena ho vyrušila skôr ako stihol čokoľvek ukradnúť. Poškodil ale vstupné dvere a rozbil aj okno. Polícia už začala trestné stíhanie pre porušovanie domovej slobody. Zlodej je ale stále na úteku a ľuďom v ulici to na pokoji nepridalo. Doteraz nemali s ničím podobným osobné skúsenosti, bývanie v ulici opisovali ako pokojné. Veria, že sa späť nevráti a podarí sa ho chytiť.

Ak máte akékoľvek informácie o mužovi, kontaktuje políciu na čísle 158. 

Ani týmto zlodejom sa nepodarilo nič ukradnúť

Súvisiace články

Najčítanejšie správy