Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Vyhrážal sa manželke smrťou a chcel vyhodiť do vzduchu dom. Zasahovali aj kukláči
Zdielať na

Vyhrážal sa manželke smrťou a chcel vyhodiť do vzduchu dom. Zasahovali aj kukláči

MOJMÍROVCE / Vyhrážal sa manželke smrťou a chcel vyhodiť do vzduchu dom. 48- ročný muž z Mojmíroviec sa údajne dokonca zabarikádovať v dome s tromi psami. Na meste zasahovali policajti, kukláči a aj pyrotechnik.

Nočný rozruch spôsobil vo štvrtok 48-ročný muž. Žena zavolala na políciu a povedala, že manžel sa jej vyhráža zabitím, tvrdila, že v ruke drží výbušninu. "Ja som prišiel a stáli tu policajti všade ozbrojení a neviem čo sa dialo presne," hovorí sused.

Zásah kukláčov

V tom čase bola žena v dome aj s matkou. Obom sa podarilo dostať von do bezpečia. Policajtom povedala, že muž sa vo vnútri zabarikádoval aj s tromi psami. Policajti nič nenechali na náhodu a pre istotu evakuovali aj susedov. Kukláči boli pripravení na zásah a na miesto prišiel aj pyrotechnik a vyjednávač.

Napokon do domu vtrhli, všetko v ňom prehľadali, bol ale už prázdny. Mužovi sa podarilo utiecť pravdepodobne zo zadnej strany cez záhradu. "Vyšetrovateľka policajného zboru už vedie v tejto súvislosti trestné stíhanie pre trestné činy nedovoleného ozbrojovania a nebezpečného vyhrážania," informuje hovorkyňa polície Renáta Čuháková. 

Kriminálna minulosť

Z domu stihol muž utiecť zrejme ešte pred príchodom polície. Podľa informácii TV JOJ z policajného prostredia sa napokon ukázalo, že sa pravdpodobne vyhrážal dymovnicou, ktorú používajú ozbrojené zložky. Po 15-krát súdne trestanom mužovi polícia pátra .

Kukláči nedávno zasahovali aj v Nitre: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy