Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
S autom nabúrala do stromu. Mladú vodičku s vážnymi zraneniami prevážali vrtuľníkom
Zdielať na

S autom nabúrala do stromu. Mladú vodičku s vážnymi zraneniami prevážali vrtuľníkom

MAD / Mladá žena za volantom v piatok ráno neďaleko Dunajskej Stredy utrpela vážne zranenia po tom, ako vrazila do stromu. Dôvodom mali byť srnky na ceste. Informáciu preveruje polícia.

Pred ôsmou hodinou došlo medzi obcami Mad a Vrakúň k vážnej dopravnej nehode. Iba 21-ročná vodička mala namierené do práce, keď po prvej pravotočivej zákrute skončila v strome.  "Prvotná informácia bola taká, že došlo k stretu poľovnej zvery s motorovým vozidlo, to sa neskoršie nepotvrdilo," informuje riaditeľ hasičov v Dunajskej Strede Tibor Čandal. 

Mladú ženu museli z auta vystrihnúť hasiči. Skôr než upadla do bezvedomia, hovorila, že sa snažila vyhnúť srnkám prechádzajúcim cez cestu. "Dvadsaťjedenročná žena utrpela viacnásobné poranenia celého tela, leteckí záchranári ju previezli vo vážnom stave do nemocnice v Bratislave na Kramáre," hovorí Alena Krčová, hovorkyňa operačného strediska záchranárov. 

Stopy po zrážke s divou zverou polícia nenašla, napriek tomu preveruje informáciu, podľa ktorej mala pred autom prebehnúť po ceste zver. Okolnosti a presné príčiny nehody budú predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Pozrite si archívnu reportáž, kedy tiež srnka spôsobila nehodu: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy