Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Auto narazilo do vlaku. Predná časť vozidla ostala visieť z vozňa
Zdielať na

Auto narazilo do vlaku. Predná časť vozidla ostala visieť z vozňa

DOLNÁ ŠTUBŇA / Vo štvrtok poobede došlo k nehoda na železničnom priecestí v obci Dolná Štubňa, okres Turčianske Teplice. Osobné auto vrazilo do cisterny vlakovej súpravy. Vodič auta po nehode utrpel zranenia.

K železničnému priecestiu vyrazili hasiči o 16:00 poobede. Nahlásená bola nehoda auta a vlaku. "Po príjazde na miesto nehody sme zistili, že osobné motorové vozidlo narazilo do cisterny vlakovej súpravy nákladného vlaku," informuje hovorca hasičov Marek Panák.

Našťastie cisterna bola v čase nárazu prázdna a nedošlo k väčším škodám. Na vozni ostala zaseknutá predná časť auta, ktorá bránila odchodu vlakovej súpravy. 

"Pri nehode došlo k zraneniu vodiča osobného motorového vozidla, ktorému zasahujúci hasiči poskytli predlekársku prvú pomoc a odovzdali ho do opatery Záchrannej zdravotnej služby," dodáva Panák. Hasiči následne zabezpečili havarované vozidlo proti vzniku požiaru a zachytili uniknuté prevádzkové kvapaliny. 

V inom prípade zabránili zrážke auta a vlaku chlapi z pohostinstva, ktorí odtiahli stojace auto na železničnom priecestí: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy