Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Iba 16-ročný mladík trikrát bodol svoju mamu do krku. Následne si šiel po sekeru
Zdielať na

Iba 16-ročný mladík trikrát bodol svoju mamu do krku. Následne si šiel po sekeru

VEĽKÉ UHERCE / Šestnásťročný mladík podľa polície zaútočil na svoju mamu. Trikrát ju nožom bodol do krku. Zranená žena pred ním ušla na ulicu. Mladík si zatiaľ išiel do garáže pre sekeru. Matke nakoniec pomohli susedia a mladíka spacifikovali policajti.

Dráma sa podľa susedov odohrala v obývačke. Mladík mal s nožom v ruke podísť ku svojej mame a zaútočil na ňu. Nožom ju do krku bodol trikrát. Podľa informácií TV JOJ z prostredia polície, 43-ročná žena ušla po útoku z domu preč. Napriek poranenému krku bežala asi pol kilometra. Podľa susedov zvonila na domy v okolí. Nakoniec jej otvoril starší muž.

Zranená žena nakoniec skončila v opatere lekárov, v nemocnici v Partizánskom. "Išlo o tri povrchové rany spôsobené ostrým predmetom, boli ošetrené, zrevidované," uviedol námestník nemocnice v Partizánskom Gabriel Krbúšik. Žena je hospitalizovaná na chirurgickom oddelení, je mimo ohrozenia života, no podľa lekárov mala obrovské šťastie. 

Mladíka našli policajti z Partizánskeho po útoku v dome. Mal pri sebe sekeru. "Podozrivý bol na mieste činu zadržaný a následne obmedzený na osobnej slobode," uviedla policajná hovorkyňa v Trenčíne Elena Antalová. podľa informácii TV JOJ z prostredia polície sa k činu priznal. 

Pozrite si archívnu reportáž.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy