Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Niesol peniaze na výplaty a nájom. V reštaurácii ho o ne okradli
Zdielať na

Niesol peniaze na výplaty a nájom. V reštaurácii ho o ne okradli

ZVOLEN / Vo Zvolene a okolí sa pohybuje partia zrejme cudzincov, ktorí sa zameriavajú na peňaženky. Kamera v reštaurácii zachytila troch podozrivých mužov. Zatiaľčo dvaja sledujú okolie, tretí kradne. Ak by ste mužov na záberoch spoznali, oznámte to na polícii.

Krádež sa stala v jednej z reštaurácii na zvolenskom námestí, mladý muž doplatil na svoju nepozornosť a šikovnosť zlodejov. Martin šiel s priateľkou na večeru, v náprsnom vrecku v bunde mal odloženú tržbu zo svojej prevádzky. Keď chcel zaplatiť za večeru zistil, že stovky eur sú preč. O niekoľko minút sa už len neveriacky pozeral, ako ho okradli. "Vyzeralo to ako z filmu, si sadli tak, ze to mali premyslené, jeden kontroloval priestor, druhý sa stále pozeral na moju priateľku a ten tretí sa cez svoju bundu dostal do mojej," opísal situáciu okradnutý Martin.

Slušne oblečení mladí muži neboli ničím podozriví, v momente sa zdvihli a rýchlo odišli. "Akurát sme si všimli, že ani nedopili, rýchlo zaplatili a odišli," hovorí Martin.

Ukradnuté peniaze boli na nájom, aj výplaty zamestnancov, škoda presiahla 1000 eur. Polícia už začala trestné stíhanie. Traja podozriví muži zrejme neboli Slováci, podľa jazyka, ktorým hovorili, by mohlo ísť o Rumunov.

Pozrite si archívnu reportáž o inom prípade okradnutia:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy