Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Priamo pod kamerami kradli v obchode s tanečným oblečením. Spoznali ste ich?
Zdielať na

Priamo pod kamerami kradli v obchode s tanečným oblečením. Spoznali ste ich?

BRATISLAVA / Polícia pátra po zlodejoch, ktorí vošli do obchodu s tanečným oblečením a niekoľko vecí si drzo vopchali pod bundu a do kabelky. Nepočítali asi s kamerami, ktoré kvalitne zachytili ich celú akciu. Ak ste niekoho z nich spoznali, kontaktujte políciu.

Pätica zlodejov, tri ženy a dvaja muži, sa pred záverečnou hodinou vybrala do obchodu so sortimentom pre tanečníkov v pomerne pokojnej uličke v Starom meste. Postupne prechádzali cez tri miestnosti obchodu. "Akonáhle chcela ísť predavačka za nimi, jedna žena vychádza a začína ju  zabávať," opisuje celú udalosť majiteľ obchodu. 

Ostatní štyria zatiaľ nerušene kradli. Prítomnosť kamier im evidentne vôbec nevadil. Po tom ako zobrali sukne a baletný dres prešli k pokladni, aby ešte o peniaze okradli aj predavačku takzvaným rozmienačským trikom. "Snažili sa oblafnúť predavačku, dali jej 200 eur, tá padla na zem, tvárili sa, že jej padli kartičky." pokračuje majiteľ.

Trik s peniazmi

Jedna zo žien následne obvinila predavačku, že jej zle vydala. Ostatní hrali s ňou a na ženu za pokladňou sypali jednu otázku za druhou. "Začali jej tu nakladať veci, prihazovali jej tu všetko, čo sa len dalo. Vytvárali chaos," dodáva majiteľ. 

Keď sa všetci rozutekali z obchodu, predavačka už tušila, že je niečo zle. S plačom volala majiteľovi, ten už iba zavolal políciu. Vzniknutá škoda bola zhruba 500 eur. 

Pozrite si celý záznam krádeže z priemyselných kamier: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy