Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
VIDEO: Vodička zrazila študentov, tento obrovský náraz zázrakom prežili
Zdielať na

VIDEO: Vodička zrazila študentov, tento obrovský náraz zázrakom prežili

ŠURANY / V Šuranoch zrazilo auto dvoch študentov. Len zázrakom prežili. Vodička ich zrazila na križovatke na priechode pre chodcov. Žena vôbec nespomalila, podľa polície sa nevenovala dostatočne riadeniu.

Ranná cesta maturantov obchodnej akadémie skončila na priechode pre chodcov. Akoby zázrakom 19-ročný Michal a 18-ročná Ivona prežili zrážku s červenou Škodou. Vodička síce šla na hlavnej ceste, avšak študenti boli už v druhej tretine priechodu pre chodcov keď do nich vrazila.

Chlapec skončil v nemocnici so zlomeným ramenom. Podľa informácií televízie JOJ ho čaká operácia. Dievča sa zranilo ľahko. Alkohol v dychu vodičke nezistili. "Nemal som ani šancu to zaregistrovať. Počul som, že ma nevidela, čo mi prišlo hlúpe, lebo bol jasný deň," uviedol zrazený Michal. 

V danom úseku mala pred sebou vodička dva priechody pre chodcov. Auto doslova nabralo oboch mladých ľudí. "Vodička pravdepodobne nevenovala pozornosť a nesledovala situáciu v cestnej premávke, pričom oneskorene zareagovala na chodcov," uviedla policajná hovorkyňa v Nitre Božena Bruchterová. Pravdepodobne tak čelí trestnému stíhaniu za ublíženie na zdraví. 

Vodič zachytil autom chodca. Pozrite si archívnu reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy