Skoro jasno
14°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Mladý vodič doplatil na svoju rýchlosť. Jazda cez ostrovček ho stála 50 eur
Zdielať na

Mladý vodič doplatil na svoju rýchlosť. Jazda cez ostrovček ho stála 50 eur

KOMÁRNO / V centre mesta skončilo auto s 20-ročným vodičom v protismere. V hustej hmle dokonca zdolával netradičné prekážky. Nezaobišlo sa to bez pokuty.

Mladík z obce Búč smeroval do centra Komárna. Svoju jazdu pravdepodobne neprispôsobil počasiu a skončil v protismere. Predtým však prešiel cez deliaci ostrovček. Skončil na kapote prichádzajúceho, len dvojročného auta, ktorého majiteľ nemal šancu reagovať. "Na poslednú chvíľu sa mi objavil pred autom, ani na brzdu som nestačil šliapnuť," opisuje situáciu nič netušiaci vodič.

Mladík policajtom tvrdil, že v odbočovacom pruhu pri kruhovej križovatke dostal šmyk. Policajná produkcia bola skôr dôkazom jeho neprimeranej rýchlosti. Mladý muž prešiel cez dva jazdné pruhy, vzniesol sa ponad deliaci ostrovček a zrazil sa s autom prichádzajúcim v protismere. "Asi šiel rýchlo, keď preskočil aj ten pás, takže on išiel z toho vnútorného pruhu a už sme boli v sebe," opisuje vodič poškodeného auta. Za nesprávny spôsob jazdy, ktorého výsledkom sú dve rozbité autá, mu policajti uložili pokutu. "Za nesprávny spôsob jazdy a neprispôsobenie rýchlosti bola 20 ročnému vodičovi z obce Búč uložená pokuta v blokovom konaní vo výške 50 eur," povedala hovorkyňa krajských policajtov v Nitre Božena Bruchterová. Pri nehode sa nikto vážnejšie nezranil. "Ľahko zranenú osobu do nášho príchodu odviezli do nemocnice na ošetrenie, my sme zabezpečili autá proti požiaru a zabezpečili sme odchyt vytečených prevádzkových kvapalín," dodal komárňanský hasič Otto Horváth. 

Na ceste sa potrápili aj vodiči idúci z Trnavy do Bratislavy a aj naopak. Dôvodom bola nehoda kamiónu, ktorá paralyzovala dopravu na niekoľko hodín:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy