Skoro jasno
22°
Bratislava
Obvinených z brutálnej vraždy v Medzeve vzali do väzby
Zdielať na

Obvinených z brutálnej vraždy v Medzeve vzali do väzby

MEDZEV / V noci na piatok došlo v Medzeve k brutálnej vražde. Polícia konala rýchlo a už v sobotu obvinila dvoch miestnych mužov. Totožnosť obete zatiaľ nie je známa, ale muža pravdepodobne ubili na smrť kovovým predmetom. Obvinení sa v utorok postavili pred sudcu.

Medzevčania strávili štyri dni v cele policajného zaistenia. Dopoludnia ich eskortovali pred sudcu košického súdu, ktorý rozhodoval o ich väzobnom stíhaní.

Dvadsaťpäťročný Alojz a 36-ročný Václav boli už v minulosti viackrát súdne trestaní. Alojz trikrát a Václav dokonca osemkrát. Ak im preukážu vinu, za brutálnu vraždu im hrozí trest až na 20 rokov. Keďže ide o mimoriadne násilný čin, prokurátor žiadal väzbu.

Oboch obvinených mužov sudca napokon vzal do väzby . Vyšetrovanie brutálnej vraždy naďalej trvá. Dobité telo obete našli miestni obyvatelia na lesnej ceste za osadou v Medzeve. Vražednou zbraňou bola zrejme kovová tyč alebo sekera, ktorou mali podľa obvinenia muža ubiť na smrť. Policajti mužov zadržali krátko po čine. Z obzvlášť závažného zločinu vraždy ich obvinili cez víkend.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy