Zatiahnuté
10°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Rodina so šiestimi deťmi prišla na Nový rok o strechu nad hlavou
Zdielať na

Rodina so šiestimi deťmi prišla na Nový rok o strechu nad hlavou

KENDICE / Neďaleko Prešova krátko popoludní vypukol požiar. Začala horieť strecha na jednom z rodinných domov. Majiteľ bol v tom čase doma. To, že mu horí strecha si ale spočiatku ani nevšimol.

Požiar si všimol jeden z miestnych chlapcov. V tom čase už zo strechy šľahali plamene. Majiteľka domu spolu s ich šiestimi deťmi bola neďaleko u príbuzných. Doma bol iba otec rodiny s jeho kamarátmi. Na požiar už ale nestačili. Zasahovať museli tri posádky hasičov. "Chlapec po mňa utekal že strecha horí, manžel sám nevedel že strecha horí," uviedla majiteľka domu.

"Po našom príchode už bola celá strecha zachvátená požiarom o rozlohe 5 x 20 metrov," povedal veliteľ zásahu hasičov Jozef Baláž. Rodina so šiestimi deťmi prišla na Nový rok o strechu nad hlavou. Dom je po požiari celý neobývateľný. "Najhoršie je tá strecha, ale poškodený je aj interiér," uviedol Baláž.

Veľká časť strechy sa zrútila. Zo šiestich detí, ktoré v dome bývajú, je jedno dievčatko dokonca imobilné. Príčina požiaru je zatiaľ v štádiu zisťovania. V miestnosti, odkiaľ sa požiar rozšíril mala rodina piecku na drevo. Majiteľka si ale myslí, že za požiarom môže byť aj pyrotechnika. 

Pozrite si archívnu reportáž.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy