Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Mladík (19) vyletel z cesty a skončil s autom na streche. Nehodu neprežil
Zdielať na

Mladík (19) vyletel z cesty a skončil s autom na streche. Nehodu neprežil

VRBOV / Kežmarskí hasiči zasahovali vo štvrtok skoro ráno pri tragickej nehode. Na ceste medzi Vlkovou a Vrbovom vyletel z vozovky 19-ročný vodič. S autom skončil v poli na streche.

Približne o piatej ráno prišlo na neveľmi frekventovanej ceste k nehode, pri ktorej zahynul 19-ročný muž. Nezvládol riadenie svojho vozidla Škoda Felicia, vyletel z cesty a auto sa prevrátilo na strechu. Zrejme nebol pripútaný, následkom zranení na mieste podľahol. "Do auta sme sa dostali vodičovými dverami, prednými aj zadnými, strihli sme aj stĺpik aj predné a zadné dvere," povedal Jaroslav Vojtaššák, veliteľ zásahu HaZZ Kežmarok. 

Či šiel mladík rýchlo, zatiaľ nikto nevie s istotou povedať, policajti zaisťovali na mieste všetky stopy. V nasledujúcich hodinách riadili na úseku aj dopravu.

Pre pracovnú zmenu kežmarských hasičov to bolo ťažkých 24 hodín. V stredu ráno totiž smerovali do lokality Toporčík medzi Spišskou Belou a Podolincom. Okoloidúci ich upozornili na odstavenú prázdnu dodávku. V aute sa nachádzalo množstvo liekov a prázdnych obalov od liekov.

Policajti následne prehľadali okolie auta, pričom 30 metrov od neho v potoku našli mŕtve telo muža. "Po príchode sa príslušníci ustrojili do oblečenia a vytiahli postihnutú osobu na breh," povedal Daniel Džobanik, hovorca KR PZ Prešov. Policajti vyšetrujú smrť 27-ročného Maroša, tensi ale v lokalite Toporčík siahol na život pravdepodobne sám.

Pozrite si reportáž o inej tragickej nehode v povianočnom čase:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy