Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Zoznamovacia aplikácia ju pripravila o život. Písala si s vlastným vrahom
Zdielať na

Zoznamovacia aplikácia ju pripravila o život. Písala si s vlastným vrahom

KANSAS CITY / Populárna aplikácia pre zoznamovanie sa stala osudnou mladej žene. Túžila nájsť lásku, no miesto toho sa zoznámila so svojím vrahom. Odišla na stretnutie a už sa nevrátila.

Keď sa Bailey Shermen najlepšia priateľka Mikayla Norris neozvala viac ako 24 hodín, prepadla ju zlá predtucha. Nerozlučné kamarátky od tretej triedy na základnej škole sa delili o všetky tajomstvá. Bailey preto vedela, že Mikayla sa s niekým zoznámila cez aplikáciu Tinder. A chystá sa na rande. 

Po dlhých hodinách jej odrazu zazvonil telefón. Lenže namiesto kamarátky jej na displeji svietilo číslo kamarátkinej mamy: "Pýtala sa ma, či o nej niečo neviem, že sa neozýva. Nikdy predtým to neurobila," povedala Bailey

Polícia v Kansas Sity bola odvtedy v pozore. Žiaľ, v Mikaylinom aute po nekonečných troch dňoch pátrania už našli len jej bezvládne telo. Hlavným podozrivým je McCoy-Lee, muž, s ktorým mala dohodnuté rande. "Keď sme sa boli deň pred jej zmiznutím najesť ukazovala mi ho v telefóne," hovorí Bailey.

Krátko po objavení Mikaylinho tela našli aj telo jej 22-ročného vraha, ktorý spáchal samovraždu. Po medializovaní prípadu sa polícii prihlásila expriateľka podozrivého muža Bryanna Spencer. Vyšetrovateľom tvrdila, že aj ju sa McCoy-Lee niekoľkokrát pokúsil zavraždiť. Rodina jej pomohla dostať sa zo vzťahu, ktorý bol plný násilností a hádok. Ešte pred zavraždením Mikayli po nej McCoy-Lee strieľal z auta.

Prípad, kedy sociálne siete dokázali ublížiť množstvu dievčat sa stal aj u našich susedov.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy