Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Sneh a teploty pod nulou. Dve autá skončili mimo cesty
Zdielať na

Sneh a teploty pod nulou. Dve autá skončili mimo cesty

LIPANY / Sneh a teploty pod nulou sa podpísali aj pod stav ciest na severovýchode Slovenska. Za mestom Lipany skončili dve autá mimo cesty. Z priekopy ich museli vytiahnuť hasiči.

V osobnom aute sedeli traja ľudia, vrátane dieťaťa. Všetko bolo v poriadku, až keď vošli do zákruty. Zrazu sa auto stalo neovládateľným. Mladá žena za volantom auta už márne krútila volantom. Zo šmykľavej cesty zleteli dolu svahom a auto ostalo stáť kolmo kapotou nahor.

"Vyslali sme posádku záchranárov k 20-ročnej žene, ktorá si pri dopravnej nehode poranila krk," informuje hovorkyňa záchranárov Alena Krčová. Na pomoc prišli aj hasiči. Asi o polhodinu, takmer na tom istom mieste vyletelo z cesty rovno do priekopy druhé auto. "Ďalšia pani asi precenila schopnosti svojho auta," vraví veliteľ zásahu Dominik Novotný. 

Osobné auto zastavili až stromy a kríky. Obom autám museli späť na cestu pomáhať hasiči. V oboch prípadoch boli dychové skúšky na alkohol negatívne. Polícia obe nehody zaevidovala ako škodové udalosti. Obe vodičky sa po nehode sťažovali na šmykľavú cestu. Polícia ale varuje, že treba predvídať.

Pozrite si archívnu reportáž o podobnom prípade: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy