Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Záhadným vlámačkám do áut je koniec. Polícia už pozná tvár zlodeja
Zdielať na

Záhadným vlámačkám do áut je koniec. Polícia už pozná tvár zlodeja

SPIŠ / Jeden z fantómov, ktorý nedal spávať policajtom a majiteľom áut v Spišskej Novej Vsi už má meno aj tvár. Jaroslav z Hrabušíc má na konte niekoľko vlámačiek do áut na parkoviskách. Šťastím je, že neunikol pozornému oku miestnych policajtov z obvodného oddelenia.

Prípady vykradnutých áut sa v Spišskej Novej Vsi množili. "Otvoril som dvere a pozerám, sklo rozsypané už na prednej sedačke bolo," hovrí okradnutí majiteľ auta. Spišskonovoveskí obvodní policajti chytili 29-ročného Jaroslava priamo pri čine. Chcel sa dostať do auta na parkovisku pri jednom zo supermarketov. Mladík vykrádal autá pomocou skrutkovača. S ním rozbil okno a z kabíny áut brával peniaze a hotovosť.

Po zadržaní u neho policajti našli skrutkovač aj telefón z iného vykradnutého auta. Okamžite skončil na policajnom oddelení. Tam absolvoval sériu výsluchov a procesných úkonov. V meste vyčíňal Jaroslav od novembra. Podľa indícií, ktoré policajti získali vedeli, že hľadajú páchateľa v zelenej bunde. Hrabušičan teraz už čelí obvineniu z niekoľkých vlámačiek do áut a tiež z vykradnutej krčmy v Betlanovciach. "Obvinený je stíhaný väzobne," informuje policajná hovorkyňa Jana Mésarová. 

Pozrite si archívnu reportáž o podobnom prípade. Zlodeji áut ale nepatrili medzi tých najšikovnejších: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy