Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Pri hromadnej nehode zahynul vodič dodávky. Nevšimol si stojace auto
Zdielať na

Pri hromadnej nehode zahynul vodič dodávky. Nevšimol si stojace auto

VEĽKÝ MEDER / K sviatočnému stolu si so svojimi najbližšími už nikdy nesadne vodič bielej dodávky, ktorá havarovala v pondelok ráno na ceste medzi Veľkým Mederom a Medveďovom. Hromadnú nehodu, pri ktorej sa zrazili 4 vozidlá spôsobila nepozornosť. Stačí zlomok sekundy nesústredenia sa a stane sa tragédia.

Polícia vyšetruje tragickú dopravnú nehodu. Na ceste v smere od Veľkého Medera na križovatke ciest s obcou Ižop došlo okolo deviatej ráno k nehode štyroch vozidiel. Osobné auto Fiat Sedici išlo smerom na Medveďov, pričom pri odbočovaní zastavilo v križovatke. Za ním išla dodávka Renault Master, ktorú viedol 42-ročný vodič z okresu Komárno. Ten si pravdepodobne nevšimol stojace auto, do ktorého zozadu narazil. V dôsledku zrážky dodávku odhodilo vľavo, kde sa čelne zrazila s prichádzajúcim kamiónom. Kamión vzápätí narazil do ďalšieho auta, Fiat Ulysse.

Dodávka Renault bola vkliesnená pod kamiónom, pričom jej vodič utrpel zranenia, s ktorými ho vrtuľníkom previezli do nemocnice. Ťažkým zraneniam neskôr  podľahol.

Dychové skúšky na alkohol boli u troch vodičov negatívne, usmrtenému bola odobratá krv. V mieste nehody bola do jedenástej hodiny uzatvorená cesta, potom ju sprejazdnili v jednom pruhu. Polícia odkláňala premávku cez priľahlé obce, kamiónová doprava bola v úseku odstavená. Presné príčiny a okolnosti dopravnej nehody polícia vyšetruje.

Polícia apeluje na vodičov, aby sa na jazdu za každých okolností stopercentne sústredili. Treba pozorne sledovať situáciu v cestnej premávke a dodržiavať bezpečnú vzdialenosť od vozidiel jazdiacich vpredu.

Pozrite si archívnu reportáž o inej nedávnej tragickej nehode:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy