Polojasno
20°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Ukradol auto susede. Po pár metroch mu ale došiel benzín
Zdielať na

Ukradol auto susede. Po pár metroch mu ale došiel benzín

KAMENICA NAD CIROCHOU / Kuriózna krádež. Dvadsaťjedenročný Jozef ukradol susede auto a chcel sa na ňom povoziť. Jeho jazda sa ale skončila už po pár metroch. Došiel mu totiž benzín. Mladík síce z auta utiekol, no policajnému vyšetrovaniu sa aj tak nevyhol.

Mladík sa chcel zrejme iba povoziť, no nerátal s tým, že v ňom nie je benzín. "Ja neviem, čo mu tak preplo, že vraj bol opitý v ten deň," hovorí majiteľka auta. K susede prišiel na návštevu. Počas jej nepozornosti využil chvíľu a zo zväzku kľúčov ukradol kľúč od auta. 

"Jeho mama vyšla a hovorí, že kde išiel na aute. No tak policajti ho išli hľadať. A videli sme, že na hlavnej ceste je spomalená premávka. A tam potom policajti auto našli," pokračuje majiteľka auta. Podľa polície chcel ísť mladý muž na cudzom aute za svojou priateľkou. To mu ale úplne nevyšlo. "Po prejdení približne tristo metrov sa v nádrži minul benzín a tak vozidlo odstavil na trávnatej ploche pri hlavnej ceste," informuje hovorca polície Daniel Džovanik. 

Polícia v tomto prípade začala trestné stíhanie pre neoprávnené používanie vozidla. Jozef ale potom ako mu došiel benzín z miesta utiekol. Vozidlo teraz musí jeho majiteľka dať odtiahnuť na vlastné náklady. Obvinený mladík je stíhaný na slobode.

Pozrite si archívnu reportáž o podobnom prípade. Dve dievčatá sa chceli zabaviť s dvoma Turkami, tí im ukradli auto a ušli do Viedne: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy