Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
V Prešove našli mŕtveho policajta na toaletách oddelenia
Zdielať na

V Prešove našli mŕtveho policajta na toaletách oddelenia

PREŠOV / Na Hraničnej a cudzineckej policajnej stanici v Prešove sa stala tragédia. Našli tam mŕtveho policajta, ktorý na oddelení pracoval. Zomrel za nezistených okolností. Podľa zdroja televízie JOJ ho našli so strelnou ranou na hlave.

Policajt podľa doterajších informácií muž pracoval na Hraničnej a cudzineckej polícii v Prešove. Policajta našli jeho kolegovia na toalete. Strelné poranenie, ktoré malo smrteľné následky, malo byť podľa zdroja TV JOJ spôsobené služobnou zbraňou. Túto informáciu ale Inšpekcia Ministerstva vnútra zatiaľ nepotvrdila. Rovnako tak ani bližšie okolnosti týkajúce sa tohto úmrtia. Všetko je zatiaľ v štádiu vyšetrovania.

"Prípadom sa zaoberá Inšpekcia ministerstva vnútra, momentálne prebiehajú prvotné procesné úkony. Zatiaľ nie je možné povedať nič bližšie," potvrdila televízii JOJ hovorkyňa ministerstva vnútra Andrea Dobiášová. Viac informácii polícia poskytne po vykonaní pitvy. Podľa doterajších zistení ale všetko nasvedčuje tomu, že muž si smrteľné zranenie spôsobil sám.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy