Polojasno
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Najprv nacúval do auta, potom narazil do stromu. Z miesta nehody ušiel
Zdielať na

Najprv nacúval do auta, potom narazil do stromu. Z miesta nehody ušiel

SNINA / Neznámy vodič nabúral v uliciach Sniny pánovi Martinovi do auta. Vzápätí podľa slov svedkov šliapol na plyn a z miesta ušiel. O pár ulíc ďalej narazil do stromu. Martin videl, ako si vodič dal na hlavu kapucňu a znova utiekol.

Nehoda sa stala v piatok okolo poludnia. Na riskantnú jazdu vodiča auta upozornili niekoľkí obyvatelia mesta. Najprv v križovatke poškodil auto, ktoré šoféroval Martin. "On stál predo mnou a namiesto tohto, aby išiel dopredu, tak do mňa nacúval. Potom utiekol, lebo ja som sa s ním chcel dojednať, že čo bude," povedal Martin, vodič poškodeného vozidla. Vodič ale, podľa slov pána Martina, dupol na plyn a zmizol z dohľadu.

Martin preto zastavil na jednom z parkovísk, aby privolal políciu. "A zrazu pozerám a to auto z úplne iného smeru prišlo a nabúralo do stromu," povedal Martin. Vtedy vystúpil aj so spolujazdcom spolujazdec a utekali preč. "Vodič druhého osobného vozidla z miesta nehody ušiel bez tohto, aby si splnil povinnosti účastníka dopravnej nehody," povedala Jana Migaľová, hovorkyňa KR PZ Prešov.

Podľa slov svedkov, ktorí si jazdu tohto vodiča všimli, pod obe nehody sa mohol podpísať aj alkohol. "Vyzeralo to zvláštne, ale tvrdiť to nemôžem určite, že bol opitý," uviedol Martin. Podľa informácií TV JOJ z prostredia vyšetrovania vodič sa mal ukryť v jednom z bytov a s okolím zatiaľ nekomunikuje.

Pozrite si archívnu reportáž o žene, ktorú tiež prezradila jazda mimo pravidiel:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy