Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Dopravu v Bratislave skomplikovala nehoda
Zdielať na

Dopravu v Bratislave skomplikovala nehoda

BRATISLAVA / Rannú dopravu v Bratislave opäť skomplikovala dopravná nehoda. Stalo sa to na vjazde do mesta smerom od Ivanky pri Dunaji.

Pôvodná správa o nehode, podľa ktorej zostalo na mieste niekoľko zničených áut a autobus sa nakoniec nepotvrdila. V skutočnosti sa jednalo o kolíziu jedného auta s autobusom. Vodička automobilu dostala na nadjazde šmyk, vozidlo sa stalo neovládateľným a žena následne narazila do autobusu a zvodidiel. Pri nehode sa ľahko zranila vodička automobilu. Záchranári ju previezli na vyšetrenie do nemocnice.

Lucia Miháliková, hovorkyňa KR PZ Bratislava potvrdila, že situácia nebola zapríčinená požitím omamných látok: "Požitie alkoholických nápojov bolo u vodičky Smart-u a vodiča autobusu dychovou skúškou na mieste vylúčené."

Škoda, ktorá pri nehode vznikla, bola vyčíslená na 3 tisíc eur - 2 tisíc na aute a tisíc na medzimestskom autobuse. Kto ponesie za nehodu zodpovednosť zatiaľ nie je určené. Aké okolnosti presne tejto dopravnej nehode predchádzali, policajti stále vyšetrujú.

Na Záhorí sa len prednedávnom tiež udiala nehoda.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy