Polojasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Nehoda na Záhorí si vyžiadala život mladého vodiča
Zdielať na

Nehoda na Záhorí si vyžiadala život mladého vodiča

KÚTY/ČÁRY / V pondelok v dopoludňajších šiel 27-ročný Andrej z Kútov smerom na obce Čáry. Zo zatiaľ nezistených príčin prešiel so svojím vozidlom do protismeru a narazil do vozidla, ktoré šoféroval 29-ročný vodič z Ukrajiny. Nehoda pre mladšieho z vodičov skončila tragicky.

Po nehode ostal 27-ročný Andrej zakliesnený vo vozidle. Mladý vodič zostal v aute zakliesnený a vystrihnúť ho museli až privolaní hasiči. Záchranári mu už nedokázali pomôcť. Svojim zraneniam nakoniec podľahol.

Vodiča z Ukrajiny previezli záchranári s povrchovými zraneniami do nemocnice v Senici. "Záchranári ošetrili ďalšieho 29 ročného muža, ktorý utrpel poranenie predkolenia a previezli ho do Skalickej nemocnice," uviedla hovorkyňa záchrannej služby Alena Krčová. 

Policajti počas dokumentovania nehody museli cestu úplne uzavrieť a vodičov odkláňali cez okolité obce. Neskôr ju na potrebný čas čiastočne sprejazdnili. Obe nepojazdné vozidlá naložili na odťahovku a odtiahli. Čo sa presne na ceste stalo a prečo mladý vodič prešiel do protismeru polícia vyšetruje.

Podľa miestnych ide o komplikovaný úsek, na ktorom dochádza k nehodám pravidelne.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy