Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Mladí rodičia vložili bábätko do mikrovlnky. Zapli ju
Zdielať na

Mladí rodičia vložili bábätko do mikrovlnky. Zapli ju

Archívna reportáž

PARK HILLS / Mladý pár čelí obvineniu z týrania dieťaťa. Ani nie štvormesačné bábätko vložili jeho rodičia do mikrovlnnej rúry a zapli ju. Navyše, spadlo im pri manipulácii na hlavu a rozbilo si lebku.

Mladý manželský pár z amerického štátu Missouri pobúril verejnosť, keď do médií prenikla informácia, že svojho ani nie 4-mesačného syna vložili do mikrovlnky, píše portál St. Louis Post. Tú navyše potom aj zapli. Po chvíli im zrejme došlo, že to nie je najlepší nápad a rúru vypli. Bábätko aj tak utrpelo popáleniny druhého stupňa. Navyše, pri manipulácii sa im zrejme vyšmyklo z rúk a spadlo na zem. Utrpelo tým fraktúru lebky.

Rodičia, 22-ročný Derick Boyce-Slezak a jeho rovnako stará manželka Mikala išli následne s dieťaťom do nemocnice. Tam tvrdili, že sa dieťa polialo čistiacim prostriedkom. Lekári však okrem spálenej kože zistili aj zlomeninu lebky a subdurálny hematóm, skontaktovali preto sociálku aj políciu.

Mladí rodičia už čelia obvineniu z týranie dieťaťa. Matka počas výsluchu zvalila všetku vinu na manžela. Vraj to bol on, kto dieťa strčil do mikrovlnky a jemu aj spadlo na zem. Priznala, že sa týmto činom pokúšal napodobniť bližšie nešpecifikovanú televíznu reklamu.

Pár má spolu aj dcéru, zriekli sa jej krátko po jej narodení začiatkom roka 2016.

Pozrite si archívnu reportáž o prípade údajného týrania dieťaťa zo Slovenska:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy