Jasno
23°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
VIDEO. Vodič na východe ohrozoval protiidúce autá, polícia ho nezastavila
Zdielať na

VIDEO. Vodič na východe ohrozoval protiidúce autá, polícia ho nezastavila

SOBRANCE / V okolí Sobraniec sa jednému z našich divákov podarilo nakrútiť neuveriteľného vodiča. So svojím autom jazdil zo strany na stranu a ohrozoval všetkých okolo. Jeden z vodičov na to dokonca hneď trikrát upozornil políciu.

Keď sa šofér k autu pred sebou priblížil, okamžite si všimol podozrivé správanie. Po chvíľke pozorovania sa rozhodol okamžite konať. Podľa jeho slov, toto auto jazdilo čudne, stredom cesty. Ohrozovalo tak aj oprotiidúce autá.

"Urobil to viackrát. Na 10 kilometroch to bolo viackrát a vo veľkej rýchlosti," uviedol pre TV JOJ Rastislav, ktorý celý incident natočil.

Šofér volal na políciu až trikrát, aby auto zastavila a skontrolovala. V ohrození boli predovšetkým autá jazdiace v protismere.

Cestného piráta nezastavili

"Polícia reagovala ihneď. Informácia bola z operačného strediska oznámená stálej službe OO PZ v Sobranciach," uviedla policajná hovorkyňa Jana Mésarová. Hoci od prvotného telefonátu uplynulo približne 10 minút, ku kontrole šoféra nedošlo. Polícia mala aktualizovanú presnú informáciu o polohe auta a taktiež aj číslo ŠPZ. Oznamovateľ je z výsledku sklamaný.

"Na zastavenie vozidla vyslala polícia hliadku, tá však uvedené vozidlo nezaznamenala," dodala policajná hovorkyňa. Oznamovateľ chcel aby sa neopakovala tragédia pri obci Vojčice, kde auto taktiež kľučkovalo po ceste. Opitá vodička tam prešla do protismeru a usmrtila mladú Mišku.

"Môže podať oznámenie aj dodatočne. Kamerový záznam, bude použitý pri objasňovaní porušenia dopravných predpisov," uviedla policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy