Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Pri zrážke dvoch aút sa zranili štyria ľudia, 8-ročné dievčatko a jeho mama sú v nemocnici
Zdielať na

Pri zrážke dvoch aút sa zranili štyria ľudia, 8-ročné dievčatko a jeho mama sú v nemocnici

KOŠICE / V centre Košíc sa v nedeľu dopoludnia zrazili dve autá. V jednom z nich sa viezlo aj 8 ročné dievča. Vodič, ktorý nehodu pravdepodobne zavinil, už auto nedokázal ovládať a vozidlo skončilo na chodníku, prevrátené na boku.

Rodina mala namierené na nedeľnú omšu. Ich cestu ukončil vodič Peugeotu, ktorý im na križovatke nedal prednosť. "Bol to len okamih, náraz a takto to skončilo," povedal pre TV JOJ vodlič Volba Karol Fedič.

Vodič Peugeotu vychádzal z vedľajšej cesty, no auto na hlavnej si zrejme vôbec nevšimol. Po náraze jeho auto odhodilo na chodník a prevrátilo sa nabok. Dokonca narazilo do steny budovy.

Dievčatko skončilo v nemocnici

"Jednalo sa o zrážku dvoch osobných motorových vozidiel, so štyrmi účastníkmi nehody. Tri osoby boli transportované do nemocnice," upresnil veliteľ zásahu Marek Majerský.

Keď prišli na miesto záchranné zložky, všetci štyria už boli von z vozidiel. Našťastie nikto neutrpel vážnejšie zranenia. Osemročné dievčatko, jej mamu ako aj vodiča Peugeotu odviezli do nemocnice a tam ich vyšetrili. "Všetky tri osoby utrpeli ľahšie zranenia, nezávažné. No napriek tomu, vzhľadom na mechanizmus úrazu, boli prevezení do nemocnice na ďalšie ošetrenia," dodal hovorca košickej záchranky Igor Krupa.

Autá zostali po zrážke úplne zdemolované. Hasiči Peugeot museli dostať späť na kolesá pomocou ťažkej techniky. Škody na autách sú predbežne 20 tisíc euro. Presné príčiny nehody zisťujú policajti. Počas dokumentovania zrážky riadili na mieste i dopravu.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy