Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Mŕtvy Jaroslav mal nôž zapichnutý v hrudi, predtým sa vyhrážal rodine
Zdielať na

Mŕtvy Jaroslav mal nôž zapichnutý v hrudi, predtým sa vyhrážal rodine

NITRA / Záhada z Jelenca pokračuje. V prípade 43 ročného muža stále nie je jasné, či išlo o vraždu, alebo si zranenia spôsobil sám. Všetko by mali odhaliť znalecké posudky. Nehybné telo muža s bodnou ranou v hrudi v obci objavili minulý týždeň.

Ani pitva presne nepreukázala či ide o vraždu alebo samovraždu polícia tak pracuje s dvomi verziami. V prípade vypočuli už vyšetrovatelia rodičov a aj ďalších svedkov.

Podľa informácií z prostredia polície rodina tvrdí, že Jaroslav sa nožom bodol sám. Viac svetla do prípadu by mali vniesť znalci. "V prípade prebieha naďalej znalecké dokazovanie," uviedla policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

Mal sa vyhrážať rodine

Minulý týždeň v utorok, zavolala rodina mŕtveho muža na políciu, že sa im vyhráža a je agresívny. Hliadka bola na mieste do niekoľkých minút. Štyridsaťtriročného Jaroslava však našli s nožom zapichnutým v hrudi.

Ležal na posteli a tvár mal vraj prikrytú vankúšom, policajti na mieste zaisťovali stopy dlhé hodiny. Susedia nám povedali, že muž býval v dome s rodičmi, ktorý v minulosti priznali, že s ním majú problémy.

Prípad je aj naďalej v štádiu vyšetrovania a polícia vedie trestné stíhanie. "Vyšetrovateľ Policajného zboru vedie trestné stíhanie vo veci pre obzvlášť závažný zločin vraždy," dodala Renáta Čuháková.

Rodina mŕtveho muža sa do dediny prisťahovala asi pred rokom. Medzi susedmi sú obľúbení hlavne otec Jaroslava a nemajú s nimi žiadne problémy.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy