Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Kúpila si vysnívaný dom, zažíva v ňom iba nepríjemnosti. Vraj ju tam miestni nechcú
Zdielať na
Krimi

Kúpila si vysnívaný dom, zažíva v ňom iba nepríjemnosti. Vraj ju tam miestni nechcú

SNINA / Žena si kúpila dom, no bojí sa v ňom bývať, pretože je presvedčená, že niekto robí všetko preto, aby bol neobývateľný a dokonca tvrdí, že na v minulosti na dome našla rozbité dvere a teraz jej dokonca zhorelo podkrovie.

Martina si kúpila dom v obci Klenová a s rodinou sa sem plánuje nasťahovať, no tvrdí, že miestni obyvatelia majú s tým problém. "Odkedy som ho kúpila, tak hovoria, že nie cigánka tu bývať nebude a jednoducho nesúhlasia, aby tu bývala rómka," povedala majiteľka domu. V čase, keď požiar vypukol sa v dome nikto nenachádzal. To, že horelo zistila pani Martina až po pár dňoch, keď prišla dom skontrolovať. "Prišla som ráno a smrdí tu spálenina. Vyšla som hore a je to tam spálané," povedala majiteľka.

Podľa majiteľky sa nejedná o prvý útok. "Kladka rozbitá, sklo polámali a tu ešte vidno odtlačok nohy, čo kopali," povedala majiteľka domu. "Policajná hliadka v Snine vec na mieste preverila. Vec je realizovaná ako priestupok proti majetku," povedala hovorkyňa KR PZ Prešov Jana Migaľová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy