Zatiahnuté
10°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Autom skončil takmer v obývačke domu. Po nehode nafúkal viac ako dve promile
Zdielať na

Autom skončil takmer v obývačke domu. Po nehode nafúkal viac ako dve promile

SNINA / Stačilo málo a s autom takmer skončil v obývačke rodinného domu. Jazda 32-ročného muža zo Sniny bola divoká. Autom prerazil betónový múr na oplotení a vletel do dvora. Rodina práve večerala. Vodič po nehode nafúkal viac ako dve promile, no preukaz mu nevzali.

Rodina práve večerala v obývačke, keď zrazu začuli silný náraz. "Ja som len vybehla rýchlo na okno a pozerám auto máme vo dvore. A keby neubrzdil, tak ho máme v dome," uviedla dcéra majiteľky domu. 

Majiteľka domu spolu s dcérou sa snažili zistiť či niekto z havarovaného auta nepotrebuje pomoc. "Ja som sa ho len opýtala, či je v poriadku, či mu netreba volať sanitku, povedal, že je v poriadku a že plot nám zaplatí, pravdepodobne bol v šoku," opísala chvíle po nehode. 

"Jednotka bola privolaná k dopravnej nehode. Vozidlo sme zabezpečili proti požiaru," uviedol veliteľ veliteľ zásahu Jaroslav Guranič. Privolaní policajti nehodu zadokumentovali. V aute bola žena a muž, ktorý po celý čas tvrdil, že auto nešoféroval on, ale jeho spolujazdkyňa.

"Po dopravnej nehode bol vodič podrobený dychovej skúške na alkohol s pozitívnym výsledkom. Nameraná hodnota bola viac ako dve promile," uviedla policajná hovorkyňa v Prešove Jana Migaľová. Tridsaťdvaročný muž navyše nie je podľa polície držiteľom vodičského preukazu. Polícia ho obvinila z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy