Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Policajtom tvrdil, že mal jedno pivo. Nafúkal takmer štyri promile
Zdielať na
Krimi

Policajtom tvrdil, že mal jedno pivo. Nafúkal takmer štyri promile

NOVÉ MESTO NAD VÁHOM / Výhovorka za „všetky drobné“. Keď policajti z Nového Mesta nad Váhom zastavili a kontrolovali 45 ročného Vladimíra, bolo už na pohľad jasné, že šoféruje poriadne podgurážený alkoholom.

V stave, v akom tento muž riadil auto, by sa väčšina ľudí mala problém uložiť do postele. V obci Zemianske Podhradie si jeho neistý spôsob jazdy všimla policajná hliadka z Nového Mesta nad Váhom, keď sa 45 ročný robotník v ťažkej opitosti vracal domov z fušky.

Už pri prvom pohľade bolo zrejmé, že triezvy rozhodne nie je a podľa slov hovorkyne KRPZ v Trenčíne bol výsledok dychovej skúšky 1,74 mg/l, čo predstavuje 3,63 promile alkoholu. Vladimír sa alkoholom poznačenou artikuláciou posťažoval na svoju zlú životnú situáciu s vysvetlením: "Žena mi ušla s druhým, podnájom nevládzem platiť. A veď malé pivo. Nemal som nič viac." Policajti opitému vodičovi ďalšiu jazdu zakázali a v zmysle zákona ho zadržali a previezli na policajnú stanicu. Tam ho obvinil z prečinu ohrozovania pod vplyvom návykovej latky. Vladimír sa z alkoholového opojenia ešte stále spamätáva na lôžku v policajnej cele. Po vytriezvení ho eskortujú na okresný súd, pričom mu hrozí až ročný pobyt za mrežami.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy