Jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Dievčatko (3) sa dostalo z autosedačky. Otčim ju za to smrteľne kopol do hlavy
Zdielať na
Krimi

Dievčatko (3) sa dostalo z autosedačky. Otčim ju za to smrteľne kopol do hlavy

CRESTVIEW / Matka 3-ročného dievčaťa polícii po výsluchu priznala, že jej dcéru zabil jej priateľ. Kopol ju do hlavy po tom, čo dievčatko opustilo autosedačku proti jeho vôli. Pár pôvodne tvrdil, že dieťa niekto uniesol.

Pitva odhalila, že 3-ročná Adelynn Merrell, ktorej telo našli v lese neďaleko Crestview na Floride, zomrela na fraktúru lebky spôsobenú úderom zozadu, píše portál Daily Mail. Tú jej mal spôsobiť priateľ jej matky, 29-ročný Cory Hagwell. Spolu s matkou dievčaťa, 23-ročnou Destinee Merrell, najprv tvrdili, že ju naposledy videli na detskom ihrisku a vyjadrili presvedčenie, že ju niekto uniesol. Polícii bolo od začiatku čudné, ako pokojne a bez emócií jej matka pôsobila. Potom polícia objavila telo dievčaťa.

Keď polícia začala ženu vypočúvať, matka troch detí priznala, že Hagwell jej dcéru kopol do hlavy a zamkol do šatníka. Potom jej telo odniesol do lesa. Neskôr priznala aj to, že k incidentu prišlo okolo pol siedmej ráno a ona sa o dcéru až do 11:30 nezaujímala, potom už len našla jej bezduché telo. Nevedela teda presne, kedy dievča zomrelo. Až o hodinu neskôr kontaktovala políciu s príbehom o únose.

Počas vyšetrovania poskytli Merrell a Hagwell odlišné výpovede. Jeden z bratov zosnulého dievčaťa povedal, že videl, ako Hagwell jeho sestru kopol keď sa hrala a počul, ako mu Merrel povedala "prestaň, Cory". Dodal, že potom videl dievčatko na zemi v šatníku, nereagovala. Nikdy ju už potom nepočul ani nevidel.

Merrell policajtom povedala, že Hagwell prišiel o prácu a odvtedy bol k malej Adelynn čoraz agresívnejší. Počas jedného mesiaca vraj počula údery a následný plač jej dcéry aspoň 15 krát. Povedala, že dievčaťu odpieral aj jedlo a na dlhú dobu ju zatváral do šatníku. Merrel je obvinená zo spolupáchateľstva vraždy, zneužívania dieťaťa a zanedbania starostlivosti voči trom deťom. Cory Hagwell je obvinený z vraždy a zneužívania dieťaťa.

Merrel odobrali aj ďalšie dieťa a odviezli ho do nemocnice. Jej 5-ročný syn trpel podvýživou, vážil len 15 kg a "všade mu trčali kosti".

Súvisiace články

Najčítanejšie správy