Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Napadol a okradol 83-ročnú babičku. Polícia prosí o pomoc pri pátraní
Zdielať na

Napadol a okradol 83-ročnú babičku. Polícia prosí o pomoc pri pátraní

ŽILINA / Nepochopiteľný a brutálny čin má mať na svedomí muž, ktorého hľadajú žilinskí policajti v súvislosti s lúpežou. Tá sa stala začiatkom novembra v Žiline, v časti zvanej Bulvár. Nič netušiaca babička po útoku lupiča skončila v nemocnici. Ten ju mal fyzicky napadnúť za bieleho dňa v jej vlastnom byte. Ak by ste ho spoznali kontaktujte políciu.

Policajti pátrajú po mužovi, ktorý mal 4. novembra v ranných hodinách brutálne zaútočiť na 83-ročnú dôchodkyňu. Muž, ktorého nasnímali bezpečnostné kamery, na ulici vtlačil bezbrannú ženu do bytu, kde ju aj fyzicky napadol. Annu v jej vlastnom byte udieral päsťami do hlavy a tváre, napadnutá žena mu dala všetko, čo pri sebe mala a to 120eur. No ani to lupičovi nestačilo, prehľadal byt a až potom odišiel.

"Polícia žiada o pomoc pri pátraní po podozrivom mužovi ktorý sa 4. novembra v čase okolo 8:30 pohyboval na Bulvári," povedala Janka Balogová, hovorkyňa KR PZ Žilina. Žena je po útoku lupiča hospitalizovaná v nemocnici. "Pani bola u nás hospitalizovaná do 8. novembra a následne bola preložená do nemocnice v Martine, kde ju čakala operácie tváre," povedala Viera Jurčiová, hovorkyňa FNsP Žilina.

Muža, ktorý je podozrivý z lúpeže a zo zločinu porušovania domovej slobody nasnímali kamery na ulici. Ak ste muža na záberoch spoznali, kontaktujte políciu na čísle 158.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy