Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Tragické ráno v Senci. Z jazera vytiahli telo muža
Zdielať na

Tragické ráno v Senci. Z jazera vytiahli telo muža

SENEC / Víkend v Senci začal tragickým nálezom. Ráno našli utopeného 52-ročného muža. Na mieste boli v krátkom čase všetky záchranné zložky. Lekár však už iba konštatoval smrť. Okolnosti jeho smrti vyšetruje polícia.

Ľudské telo na hladine Slnečného jazera si všimol náhodný okoloidúci. Približne o trištvrte na osem privolal pomoc. Osoba na hladine už v tom čase nejavila známky života. "Z vodnej plochy bolo za asistencie príslušníkov Hasičského a záchranného zboru na breh vytiahnuté telo 52-ročného muža," uviedol policajný hovorca Michal Szeiff. 

Na mieste zasahovala aj posádka záchranárov, tí však už mužovi nedokázali pomôcť. "Aj napriek rýchlemu zásahu záchranárov s poľutovaním lekár Záchrannej zdravotnej služby na mieste zásahu konštatoval úmrtie u 52-ročného muža," povedal hovorca operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby Andrej Hirjak. 

Telo následne skontroloval ohliadajúci lekár. Ten predbežne vylúčil cudzie zavinenie. Presnú príčinu smrti určí až nariadená pitva. "Poverený príslušník Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Senci začal v tomto prípade trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia," uviedol Szeiff. 

Podľa zistení TV JOJ je 52-ročný muž cudzinec, pravdepodobne z Poľska. V blízkosti nálezu jeho tela našli aj rôzne veci a predmety. Ich spojitosť s nebohým, ale polícia nepotvrdila.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy