Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Mladík ubil ženu na smrť. Potom jej telo znetvoril a časti zjedol
Zdielať na
Krimi

Mladík ubil ženu na smrť. Potom jej telo znetvoril a časti zjedol

Archívna reportáž

VALDAI / Mladíka obvinili z kanibalizmu po tom, čo zavraždil 45-ročnú ženu a zjedol časť jej mozgu. Nič nepopieral a polícii poskytol pomerne detailný opis zločinu. Miestni ho považovali za talentovaného básnika s vysokým IQ.

Dmitrij Luchin, 21-ročný muž z ruského mesta Valdai, sa stretol o 45-ročnou Oľgou B, píše portál Daily Mail. Rozprávali sa a popíjali víno, potom sa žena rozhodla ísť spať. Luchin prišiel do jej izby a pokúsil sa ju zadusiť vankúšom. Podarilo sa jej ubrániť. Na otázku, prečo to spravil odpovedal: "Niečo mi preblyslo hlavou". O chvíľku na to sa rozhodol pre ďalší pokus o omráčenie ženy a ovalil ju fľašou. Žena upadla do bezvedomia a Luchin si išiel zapáliť. Potom sa jeho besnenie rozbehlo naplno.

Vrátil sa k žene v bezvedomí a prebral ju. Vzápätí ju opäť ovalil fľašou, tentokrát bola rana smrteľná. Na dvere napísal prstom namočeným v jej krvi satanov symbol. Potom vzal nôž a začal mŕtvu ženu bodať do hlavy. "Keď sa dostal k mozgu, kus vyrezal, vysmažil a zjedol," píše sa v policajnej správe. "Jej mozog mi chutil. Rozhodol som sa ešte si pridať," povedal Luchin policajtom pri výsluchu.

Ženinou krvou si naplnil pohár a vypil ho. V znetvorovaní tela pokračoval. Z bytu odišiel až po šiestich hodinách. Odniesol si ženin tablet, lak na vlasy a v prepočte asi 2 eurá.

Už v minulosti boli náznaky, že Luchin môže mať aj temnú stránku. Bol napríklad odoberateľom stránky "Svet maniakov a sériových vrahov". Podľa dôkazov bol aj fanúšikom Jeffreyho Lionela Dahmera, známeho aj ako Kanibal z Milwaukee, ktorý znásilnil, zavraždil a znetvoril 17 mužov a chlapcov.

Hlavný súdny proces s Luchinom je naplánovaný na budúci rok. Policajt, ktorý na prípade pracoval, sa vyjadril: "Toto bola tá najpríšernejšia vražda, akú si len niekto dokáže predstaviť".

Pozrite si archívnu reportáž o Slovákovi, ktorý bol podozrivý z kanibalizmu.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy