Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
V osade v Jarovniciach zasahovali kukláči
Zdielať na

V osade v Jarovniciach zasahovali kukláči

JAROVNICE / V obci Jarovnice na východnom Slovensku ráno zasahovali kukláči. Veľká policajná razia sa udiala v miestnej osade. Zadržali tam najmenej dvoch ľudí.

Kriminalisti v Jarovniciach zasiahli skoro ráno, ešte na svitaní. Do osady prišlo množstvo policajných áut. Prehľadávali tam jeden z domov. Zaistili v ňom viacero vecí. Tie pravdepodobne pochádzajú z trestnej činnosti. Pri policajnom zásahu zadržali minimálne dvoch podozrivých. Muža a ženu, ktorí sú momentálne na policajnom oddelení.

"V prípade sú momentálne vykonávané všetky procesné úkony, bližšie informácie nie je vhodné nateraz zverejniť," uviedla hovorkyňa prešovskej krajskej polície Jana Migaľová.

Podľa slov miestnych zadržali spolu troch ľudí. Všetci sú dokonca aj príbuzní. Dvaja muži a jedna žena. Postupne ich odviedli na policajné oddelenie. Podozrivým má byť ale podľa rodiny zadržaných ďalší muž.

O tom z čoho je zadržaná skupina podozrivá, ich príbuzní hovoriť nechceli. Vylúčené nie je to, že dnešná razia súvisí so sériou vlámačiek v obecných úradoch a v školách. V troch okresoch na východnom Slovensku vykradli zlodeji za posledných pár týždňov už najmenej sedem obecných úradov.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy