Jasno
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Ukájal sa pred ňou v metre medzi ľuďmi. Odfotila ho a nahlásila na polícii
Zdielať na
Krimi

Ukájal sa pred ňou v metre medzi ľuďmi. Odfotila ho a nahlásila na polícii

Archívne video

PRAHA / Cestovanie metrom či mestskou hromadnou dopravou je ideálnym miestom na pozorovanie a stretnutie naozaj rôznych ľudí. Obzvlášť nechutnú jazdu metrom zažilo 19-ročné dievča. To sa teraz snaží nájsť viac ľudí, ktorí takúto situáciu zažili, aby to vedela riešiť polícia.

Medzi stanicami Jiřího z Poděbrad a Želinského k nej pristúpil muž a začal sa pred ňou ukájať. Po príjazde do stanice žena okamžite vystúpila, no stihla si ho ešte odfotiť a nahlásiť na polícii. K incidentu napodiv nedošlo večer, ale ráno pred ôsmou. 

"Podľa poškodenej sa muž postavil asi meter od nej a začal na ňu pokyvovať hlavou, čo ignorovala. Následne vytiahol penis z nohavíc a začal onanovať," informoval policajný hovorca pražských policajtov Jan Daněk. Dievča fotku odovzdalo na polícii. 

Ako uvádza portál Novinky.cz, policajti žiadajú o pomoc kohokoľvek, kto by muža mohol poznať alebo bol svedkom tejto udalosti. "K riadnemu objasneniu veci policajti privítajú svedectvo ďalších cestujúcich, ktorí si mohli muža a jeho správanie všimnúť. Akékoľvek informácie k prípadu príjmu operátori tiesňovej linky 158," povedal hovorca Daněk. 

Nakoľko ide o trestný čin výtržníctva, hrozia mužovi v prípade odsúdenia až dva roky väzenia. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy