Skoro jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Telo ženy páchateľ rozrezal odborne, polícia obnovila vyšetrovanie po 4 rokoch
Zdielať na

Telo ženy páchateľ rozrezal odborne, polícia obnovila vyšetrovanie po 4 rokoch

BRATISLAVA / V auguste 2013 otriasla Slovenskom informácia o mŕtvom tele v Dunaji. Náhodný okoloidúci našiel v Bratislave, v ramene rieky časti ženského tela. Vyzeralo to tak, že identita ženy nebude nikdy známa. Polícia obnovila vyšetrovanie.

Časti tela našli začiatkom augusta 2013 v zátoke Dunaja, v mestskej časti Karlova Ves. Vo vode ležalo telo bez končatín a hlavy. Telo bolo zabelené vo vreci, ktoré bolo omotané drôtom a zaťažené kameňmi. O tri dni neskôr našli neďaleko vodného diela v Čunove ďalšie časti tela.

Polícia zistila, že telo bolo odborne rozrezané a časti tela boli označené fixkou. Polícia po štyroch rokoch obnovila vyšetrovanie. "Nakoľko dôvody prerušenia trestného stíhania vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy pominuli, vyšetrovateľ Odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave od dňa 12.10.2017 vo vyšetrovaní pokračuje," povedal hovorca KR PZ Bratislava Michal Szeiff. Podľa informácii TV JOJ zavraždenou ženou by mala byť 33-ročná Vladina M. Polícia zatiaľ túto informáciu oficiálne nepotvrdila. Matka niekoľkých detí, ktorá bola oficiálne nezvestná od mája 2014.

Vladina podľa informácií televízie JOJ bola z obce Blahovo (okr. Dunajská Streda). Naposledy ju videli 22. júna 2013 na pohrebe príbuzného na cintoríne na Šamorínskej ulici v Bratislave. Jej nezvestnosť polícii nahlásili až 28. mája 2014.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy