Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Na svoju partnerku zaútočil nožom na ulici. Tragédii sa prizeral aj syn
Zdielať na

Na svoju partnerku zaútočil nožom na ulici. Tragédii sa prizeral aj syn

PLEŠIVEC / V piatok popoludní došlo v obci v okrese Rožňava k tragickej udalosti. Dvadsaťosemročnú ženu nožom napadol muž. Ženu s veľmi vážnymi zraneniami previezli do nemocnice v kritickom stave. Zraneniam nakoniec podľahla.

Podľa informácií TV JOJ sa partneri údajne pohádali. Muž podľa svedkov čakal na svoju 28-ročnú partnerku na námestí. Pred jednou z reštaurácií na ňu mal zaútočiť nožom do oblasti krku. 

Dvojica pochádzala zo susednej obce. V Plešivci boli vyzdvihnúť deti zo školy. Jedno z nich malo byť dokonca svedkom tejto drámy. "Keď ležala tá žena, tak išiel ku nej a potom šiel k chlapcovi. Potom prišla polícia," uviedol jeden zo svedkov tragédie. 

Svedkovia na miesto ihneď privolali záchranku. Podľa zdravotníkov mala mladá žena veľmi vážne zranenia v oblasti krku.  Po prevoze do nemocnice žena zomrela. Hneď na to si mal útočník sám porezať achilovku. Na mieste po tomto čine zostal aj nôž, ktorým mal útočník vraždiť. "Pacient bol v sprievode polície dovezený s preťatými achilovými šľachami, okamžite sa podrobil operácii. Momentálne je jeho stav stabilizovaný a v pondelok by mal byť transportovaný do väzenskej nemocnice," povedal Tomáš Kráľ, hovorca siete nemocníc.

V nemocnici muža strážia policajti. Zatiaľ neinformovali, či bol pod vplyvom alkoholu. Podľa svedka bol ale krátko predtým v krčme.

Podozrivého muža zadržali a momentálne s ním vyšetrovateľ vykonáva prvotné procesné úkony. "Polícia prípad vyšetruje ako obzvlášť závažný zločin vraždy. Vyšetrovanie prevzala krajská kriminálka v Košiciach," uviedla policajná hovorkyňa Lenka Ivanová. Zatiaľ ale nikoho neobvinili. Pokračuje vyšetrovanie a zhromažďovanie dôkazov a výpovedí svedkov.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy