Oblačno
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Cyklista podľa svedkov spôsobil nehodu, z miesta ušiel
Zdielať na

Cyklista podľa svedkov spôsobil nehodu, z miesta ušiel

HUMENNÉ / Chcem, aby sa prihlásil a zodpovedal sa za to, čo spravil. To je odkaz pre cyklistu, ktorý sa údajne podpísal pod dopravnú nehodu v Humennom. Vodiči osobných áut tvrdia, že im náhle skrížil cestu a posledné auto už nestihlo zabrzdiť. Výsledkom bola zrážka, po ktorej mladá žena skončila v nemocnici.

Nehoda sa stala na výjazde z Humenného v smere na Medzilaborce. V jednom z áut sa viezli brat so sestrou. Devätnásťročnú zranenú ženu záchranári previezli do nemocnice.

Na miesto prišli rodičia súrodencov z Papína. Podľa mamy sa Simona sťažovala na bolesti hlavy. Otec ale nešetril kritikou na cyklistu, ktorý je podľa neho a ostatných vodičov zodpovedný za nehodu. Svedkovia uviedli, že im náhle vošiel z krajnice do stredu jazdného pruhu.

"Neskutočné, cyklista utiekol," hovorí otec dievčaťa. Ten by bol rád, aby sa prihlásil a zodpovedal sa za to, čo spravil.

Cyklista v ceste pokračoval, na mieste kolízie zostali dve poškodené autá. Na jednom z nich je totálna škoda. Pri objasňovaní nehody by mohli pomôcť svedkovia udalostí. Otcovi 20-ročného vodiča, ktorý ubrzdiť nestihol, je to ľúto hlavne pre syna, ktorý si toto auto financoval sám, bez akejkoľvek pomoci. Dychová skúška u vodičov prítomnosť alkoholu vylúčila.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy