Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Detská hra sa skončila v nemocnici. Chlapec (8) bodol svojho bratranca (7) nožom do brucha
Zdielať na

Detská hra sa skončila v nemocnici. Chlapec (8) bodol svojho bratranca (7) nožom do brucha

SLOVENSKA VOLOVÁ / Neuveriteľne dopadla detská hra v obci Slovenská Volová. Podľa príbuzných sa deti hrali aj s nožíkmi, pohádali sa a 7-ročný Denis skončil s bodnou ranou v oblasti brucha v nemocnici. Kým sa zotavuje v nemocnici, policajti vyšetria aj prípadnú trestnoprávnu zodpovednosť rodičov detí.

"Pohádali sa, neviem či ho hodil do neho, neviem," hovorí ujo zraneného chlapca. Denisovi musela prísť na pomoc záchranka. Podľa zistení polície išlo o nôž, ktorý ležal na kuchynskej linke. Výsledkom údajných nezhôd bolo bodné zranenie v oblasti bruška. Detský smiech tak vystriedalo policajné vyšetrovanie.

"​Pri hre na chytačku došlo za doposiaľ nezistených okolností medzi dvoma chlapcami vo veku 8 a 7 rokov k ublíženiu na zdraví u jedného z nich," hovorí policajná hovorkyňa Jana Migaľová. Podľa informácii TV JOJ sú chlapci bratranci. Mladšieho previezli do nemocnice."Pacient mal bodnú ranu dutiny brušnej, musel absolvovať operáciu, jeho stav je momentálne staiblizovaný a mimo ohrozenia života," potvrdil hovorca nemocnice Tomáš Kráľ. 

Situáciu na mieste zadokumentoval aj kriminalistický technik. Policajti už začali trestné stíhanie. Kým jeden chlapec skončil v nemocnici, druhý odchádzal v sprievode príbuznej na policajné oddelenie. Polícia sa bude zaoberať aj zodpovednosťou rodičov a trestnoprávnou rovinou aj v tomto smere.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy