Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Opitý mladík nabúral do stĺpu, z auta zostala kopa šrotu
Zdielať na

Opitý mladík nabúral do stĺpu, z auta zostala kopa šrotu

PREŠOV / V Prešove sa v noci stala vážna dopravná nehoda, po ktorej skončil spolujazdec v ťažkom stave v nemocnici. Osobné auto vo veľkej rýchlosti vpálilo do stĺpu verejného osvetlenia. Za volantom podľa polície sedel mladík, ktorý nafúkal.

Na jeden z prešovských ulíc osobné auto narazilo do stĺpa. Mnohí ľudia v okolitých panelákoch sa po náraze zobudili. Podľa nich to bola obrovská rana. Osobné auto vpálilo do stĺpa takou rýchlosťou, že mu utrhlo agregát. V aute v čase nehody sedeli dvaja ľudia. Muž na sedadle spolujazdca skončil s vážnymi zraneniami v prešovskej nemocnici. "Pacient je hospitalizovaný, utrpel poranenia zápästia a panvy. Momentálne je stabilizovaný," uviedla hovorkyňa prešovskej nemocnice Renáta Cenková.

Z auta ostala len nepojazdná kopa šrotu. V nemocnici skončil aj vodič. Ten po dychovej skúške putoval rovno do policajnej cely. Vodiča ošetrili len ambulantne. Pri pohľade na auto je zázrakom, že sa mu dokopy nič nestalo. Podľa oficiálnych policajných informácií nafúkal viac ako jedno promile. Príčinu ako aj okolnosti nehody vyšetrujú prešovskí dopravní policajti.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy