Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Mladík zastrelil svoju matku. Nechcela mu dovoliť šteniatko
Zdielať na

Mladík zastrelil svoju matku. Nechcela mu dovoliť šteniatko

MASON / Len 19-ročný mladík je obvinený zo zastrelenia svojej matky. Zločinu sa dopustil, keď spala. Príčinou má byť hádka pre šteniatko, ktoré mu nechcela dovoliť si osvojiť.

Andrew Wilson z amerického štátu Michigan sa pred činom údajne so svojou 51-ročnou matkou hádal pre šteniatko, ktoré pred časom priniesol domov a ona mu ho nechcela povoliť, píše portál Lansing State Journal. Naliehala, aby psa odniesol do otcovho domu. K vražde sa odhodlal v piatok nadránom. Následne okolo siedmej ráno zavolal na políciu a oznámil, že keď prišiel domov, našiel matku zavraždenú.  Policajti našli po príjazde v spálni mŕtvu Lisu Marie Wilson. Bola zastrelená jedinou ranou, zozadu do hlavy.

Vyšetrovatelia sú presvedčení, že v tú noc v dome nikto okrem matky a jej syna v dome nebol. Andrew pri výsluchu neskôr priznal, že z uzamknutej skrinky vybral pušku ráže .22 Magnum, vošiel do matkinej spálne a v spánku ju strelil zozadu do hlavy. Potom nasadol do auta a zbrane sa zbavil. Polícia ju neskôr našla. Okrem vraždy je Andrew Wilson obvinený aj z nelegálneho držania zbrane. V minulosti problém so zákonom nemal.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy