Zatiahnuté
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Cestný pirát, ktorý už dvakrát unikal polícii, stál pred súdom
Zdielať na

Cestný pirát, ktorý už dvakrát unikal polícii, stál pred súdom

NOVÉ ZÁMKY / Teraz sa vrátime k prípadu cestného piráta, ktorého v priebehu jediného týždňa dvakrát naháňali policajné autá. Raz sa to dokonca skončilo nehodou, pri ktorej bolo zranené dieťa. V nedeľu popoludní sa postavil pred sudcu.

Muž (30), ktorý v priebehu štyroch dní dvakrát autom unikal pred policajtmi, sa dostal pred sudcu. Po zadržaní v Novozámockom okrese ho v nedeľu podvečer po hodine poslal do väzby. Úvodnú spŕšku vulgarizmov pri vychádzaní zo súdu, vystriedal po nasadnutí do policajného auta s putami na rukách príkaz mierený rodinným príslušníkom – aby mu nezabudli poslať peniaze.

V oboch prípadoch sedela vedľa neho jeho družka. Tá je zo svojho partnera nešťastná, ale vraj láske nerozkáže. To sa môže stať každému, viete, nie sme jediní," hovorí jeho družka. Na otázku, či dvakrát za týždeň nie je trochu moc povedala iba, že bolo už aj horšie. 

Milan sa po zadržaní v Kamennom moste priznal aj ku dvom krádežiam, 30 eur vzal z tašky dôchodkyne a 200 eur z potravín v Bánove. Tých sa dopustil po tom, ako ho v Bratislave policajti vypočuli a pustili na slobodu. Aj napriek tomu, že bolo po ňom vyhlásené pátranie, nemal vodičský preukaz a odmietol dychovú skúšku. Toto zaráža aj jeho najbližších. "Je mi to moc ľúto čo vyviedol, že sa môžem hanbiť za neho."

Súvisiace články

Najčítanejšie správy